Royal Well dealer / verkooppunt

Dealer of verkooppunt?

Royal Well maakt onderscheid tussen dealers en verkooppunten. Als regel geldt dat een dealer jaarrond de beschikking heeft over één of meerdere demonstratiemodellen. Op een verkooppunt treft de consument geen demonstratiemodel, maar goed geïnformeerde verkopers waar direct een bestelling geplaatst kan worden. Dealers en verkooppunten kunnen beide de klant informeren aan de hand van de Royal Well brochure, prijslijst en website.

Online dealers en verkopers

Het Royal Well assortiment wordt via verschillende webwinkels aangeboden. Hieronder online dealers die op het verkoopterrein ook de beschikking hebben over een demonstratiemodel. Er zijn ook combinaties mogelijk; een traditioneel tuincentrum waar bestellingen ook online kunnen worden geplaatst.

Showroom Royal Well

Bij dealers staan meestal de gangbare en kleinere tuinserres opgesteld. Indien de klant interesse heeft in een grote serre kan de klant, eventueel samen met de dealer, op afspraak de showroom van Royal Well bezoeken. Hier staan met name de grote en luxe serres opgesteld. Ook met scholen, zorgboerderijen, restaurants en zorginstellingen, mogelijk samen met de aannemer of hovenier, maken wij graag een afspraak om de serres te komen bekijken in onze showroom.

Dealer worden?

Royal Well is voor specifieke gebieden nog op zoek naar uitbreiding van het dealernetwerk. Mogelijk kunnen we hierin samenwerken. Bij interesse graag gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact zoeken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en details.

Voor bedrijven

Maak gebruik van de Royal Well brochures en prijslijsten
Zorg dat ook uw tuincentrum een bron voor gezond buiten leven wordt!