Het team

Nico Kramer

Als directeur-eigenaar van Royal Well is Nico allround verantwoordelijk en deze taak vervult hij met verve. Hij organiseert, structureert en laat niets aan het toeval over. Op die manier kan hij zijn verkoopbeloften keer op keer nakomen en is Royal Well binnen een paar jaar uitgegroeid tot de nummer 1 serresleverancier in Nederland en Vlaanderen. De innovatieve en creatieve houding van Nico leid elk jaar tot verrassende noviteiten binnen het Royal Well assortiment. Als fervent hardloper lukt het Nico al zijn ambities bij te benen.

Bina Kramer

Mede-eigenaar van Royal Well en in de praktijk verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Een onderdeel hiervan is het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen. Haar werkwijze is gestructureerd en gedisciplineerd. Bina houdt van persoonlijk contact en is altijd geïnteresseerd in anderen, een echt ‘mensen-mens’ dus. Even niet aan het werk? Dan gaan de hardloopschoenen aan voor een ‘frisse neus’ of wordt een lekkere maaltijd bereid in de keuken.

Sjaak

Als commercieel medewerker binnendienst is Sjaak o.a. verantwoordelijk voor het verwerken van inkomende orders, beantwoorden van klantvragen, leveren van een uitstekende aftersales en het beheren van de website. Sjaak is zeer klantgericht en combineert dit met een open, spontane en leergierige houding.

Remko

Onze nieuwste energievolle aanwinst van het team. Vol energie en passie helpt hij onze klanten van A tot Z. Heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Of zoekt u een goede montage tip? Hij kan het allemaal beantwoorden. Als u naar ons belt; grote kans dat u Remko zelf aan de telefoon krijgt.

Dave en Joey

Drijvende krachten achter het magazijn. Dave en Joey behouden te alle tijden het overzicht en staan altijd voor u klaar. De één met handen als kolenschoppen en de ander met fijngevoelige handen, zij bouwen de sterkste verpakkingsconstructies en het glas is in veilige handen.