Het team

Nico Kramer

Als directeur-eigenaar van Royal Well is Nico allround verantwoordelijk en deze taak vervult hij met verve. Hij organiseert, structureert en laat niets aan het toeval over. Op die manier kan hij zijn verkoopbeloften keer op keer nakomen en is Royal Well binnen een paar jaar uitgegroeid tot de nummer 1 serresleverancier in Nederland en Vlaanderen. De innovatieve en creatieve houding van Nico leid elk jaar tot verrassende noviteiten binnen het Royal Well assortiment. Als fervent hardloper lukt het Nico al zijn ambities bij te benen.

Bina Kramer

Mede-eigenaar van Royal Well en in de praktijk verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie. Een onderdeel hiervan is het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen. Haar werkwijze is gestructureerd en gedisciplineerd. Bina houdt van persoonlijk contact en is altijd geïnteresseerd in anderen, een echt ‘mensen-mens’ dus. Even niet aan het werk? Dan gaan de hardloopschoenen aan voor een ‘frisse neus’ of wordt een lekkere maaltijd bereid in de keuken.

Sjaak

Als commercieel medewerker binnendienst is Sjaak o.a. verantwoordelijk voor het verwerken van inkomende orders, beantwoorden van klantvragen, leveren van een uitstekende aftersales en het beheren van de website. Sjaak is zeer klantgericht en combineert dit met een open, spontane en leergierige houding. 

Kostas

Drijvende kracht achter het magazijn. Kostas behoudt te alle tijden het overzicht en staat altijd voor u klaar. Met zijn handen als kolenschoppen bouwt hij de sterkste verpakkingsconstructies en is het glas in veilige handen.

Casper

Een monteur met jarenlange ervaring in de serresbouw. Casper werkt graag stipt en nauwgezet, waarbij geldt afspraak = afspraak. Als monteur is hij verantwoordelijk voor het merendeel van de montageopdrachten uitgevoerd door Royal Well. Vanuit zijn functie is Casper kritisch als het gaat om de bouwlocatie en (serre)fundering, omdat hij weet dat hier de basis ligt voor jarenlang kweekplezier. In zijn vrije tijd is Casper nauw betrokken bij de paardensport en heeft de zorg voor een eigen paard. Kortom, een veelzijdige monteur met altijd een goed verhaal.