Stadskweken

Urban Growing; zelf kweken in de stad!

Urban Farming, city farming, vertical farming

Urban Farming of zoals wij het noemen: stadslandbouw. Zélf je verse, onbespoten groenten en fruit kweken in de stad zorgt voor verbinding met je voedsel en is helemaal hip. Het mooie is; iedereen kan het, ook al ben je klein behuisd. Heb je een stadstuintje, (dak)terras of een balkon? In de stad kan je volop kweken! Op deze pagina vindt u het ruime assortiment van Urban Growing (patio)serres, broeiserres, hobbyserres en tuinserres van Royal Well.

Rosemary’s Choice

De Rosemary's Choice is een klein patioserreje van verduurzaamd hout. De grootte maakt hem geschikt voor gebruik op het balkon, het terras of gewoon in de tuin. Deze patioserre bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting. De Rosemary’s Choice wordt geleverd in losse voor gemonteerde frames. Het aan elkaar bevestigen van de onderdelen is een eenvoudige montageklus. Het zaaien kan dus al snel beginnen!

Red leaf

De Red Leaf vormt de eerste ‘broeiserre op poten’ binnen het Royal Well assortiment. De maximale hoogte van de broeiserre als geheel bedraagt 105 cm, de broeibak heeft een hoogte van maximaal 45 cm en is voorzien van een dichte bodem. Ideaal dus voor op uw balkon, terras of tuin. De Red Leaf bestaat uit een houten frame en heeft een kunststof afdichting en voeten. Het hout is verduurzaamd, heeft een bruine kleur en is afkomstig uit goed beheerde bossen.

City Garden

De City Garden is een lust voor het oog! Deze moderne verrijdbare patioserre is uitermate geschikt voor op het (dak)terras, balkon of de veranda. Deze zwart gecoate serre heeft een achterwand van glas waardoor de serre op alle plaatsen licht opvangt. In de City Garden kunt u kweken op 2 niveaus door de 2 luxe acacia houten schappen en de hoge en een lage glazen schuifdeur. De twee afneembare kweekbakken ‘hanging tray’ worden standaard meegeleverd. Het geharde glas is 4 mm dik en dus sterk en veilig!

Vertical Garden

De Vertical Garden is de perfecte serre voor op het balkon of terras. Deze verrijdbare patioserre combineert zwarte aluminiumprofielen en 4mm dik gehard glas met acacia houten planken. Zelfs als u geen grote tuin heeft kunt u met de Vertical Garden de vreugde van zelf gekweekte groente en fruit ervaren. De Vertical Garden is te gebruiken als oppottafel en wordt standaard geleverd met een afneembare kweekbak ‘hanging tray 36x14,5x6 cm’ en een rek om klimmende gewassen te laten groeien of om gereedschap aan op te hangen.

Balcony Garden

De Balcony Garden is een echte blikvanger voor op het balkon! Dit serreje geeft mensen met een balkon de kans om kruiden, bloemen of fruit te laten groeien doordat deze serre gemakkelijk tegen een balkonhekwerk of muur geplaatst kan worden. De Balcony Garden is toegankelijk via een glazen schuifdeur van 4mm dik veiligheidsglas en wordt inclusief een afneembare ‘hanging tray’ en een acacia houten bodem geleverd.

Mini muurserres

De Mini muurserres bieden u de kans om ook eenvoudig de vruchten te plukken van eigen kweek. Voor de afdichting wordt standaard gebruik van dubbelwandig polycarbonaat. Het gebruik van polycarbonaat heeft verschillende voordelen; het is licht van gewicht, heeft een isolerende werking en laat diffuus groeilicht door, wat verbranding van gewassen voorkomt. De kleinste Mini muurserre is al verkrijgbaar met afmetingen van 129 cm x 66 cm x 140 cm. Ideaal dus wanneer u weinig ruimte heeft.

Wall Garden muurserres

De Wall Garden muurserres zijn uitermate geschikt voor in een kleine tuin, op het balkon of aan de rand van het terras. Er is altijd wel een plekje te vinden. Voor (startende) kwekers met een beperkte ruimte vormt de Wall Garden een ‘must have’. De kleinste Wall Garden muurserre is al verkrijgbaar met afmetingen van 132 cm x 69 cm x 184 cm. Dit model is verkrijgbaar in 2 maten, blank of groen gecoat voorzien van gestapeld tuindersglas of veiligheidsglas.

Supreme Wall Garden

De Supreme Wallgarden is een zeer decoratieve, groengekleurde muurserre met een unieke uitstraling en fleurt elke kale wand levendig op. Bij levering ontvangt u een zeer compleet pakket aan accessoires: Een bijpassende stalen fundering, 1 dakraam, 1 aluminium schap, 4 legborden en kunststof kweekbakjes. De Supreme Wall Garden is verkrijgbaar in de afmetingen van 193 cm x 71 cm x 195 cm.

Birdlip Tuinserre

De Birdlip is de perfecte tuinserre voor uw (dak)terras of stadstuin! Deze hobbyserre met een nokhoogte van 213 cm  is de kleinste hobbyserre ter wereld. Het frame van de Birdlip is standaard leverbaar in een blanke uitvoering. Voor een meer luxueuze uitstraling en / of eenheid met de omgeving waarin de serre wordt geplaats is deze serre leverbaar in een zwarte of klassiek donkergroen gecoate uitvoering. Om uw serre compleet te maken zijn diverse accessoires beschikbaar zoals geïntegreerde kweektafels en kweekschappen. Voor de extra brede goot met een breedte van 80mm worden gratis 2 regenpijpen met een diameter van 40mm meegeleverd.

De perfecte serre voor uw (dak)terras of stadstuin
Balcony Garden, kweken op uw balkon
Vertical Garden, kweken op uw balkon
City Garden
Kweken middenin de stad!