'Groei'zaam studeren in de nieuwe serres van Zone College Doetichem

'Groei'zaam studeren in de nieuwe serres van Zone College Doetichem

Royal Well heeft op 2 en 3 januari twee serres gemonteerd in het moderne VMBO gebouw van Zone College Doetinchem. Vanaf nu kunnen de scholieren 'Groei'zaam studeren.

In de Gardener tuinserre kunnen de leerlingen afgezonderd studeren. In de Premium serre word de praktijk van het zaaien, verspenen, opkweken en oogsten onderwezen. Zelf je eigen gewassen kweken dat kan nu op het Zone College in Doetinchem.

Royal Well vind het idee zeer orgineel en daagt bij deze alle colleges in Nederland uit wie de mooiste en meest leerzame kweeklocatie kan maken. 

De Gardener en Premium zijn echte kwaliteitsserres, waarbij een solide constructie en eigentijds design worden gecombineerd. Het geraamte van de serres bestaat uit een aluminium constructie die zowel in blank als antracietgrijs gecoat leverbaar is. Andere frameonderdelen (deur, ramen, goten en de regenafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd. Dit resulteert in een opvallend contrast. 

In afdichting is gekozen voor 3 mm veiligheidsglas, dit extra stevige glas zorgt voor meer veiligheid voor de scholieren.

Wilt u ook zo'n prachtige serre, bel of email ons voor meer informatie!

Zone College Doetinchem
Zone College Doetinchem