Montage door een vakman

Het monteren van een serre of prieel vergt tijd en soms ook de kennis en ervaring van een vakman. Royal Well kan u in contact brengen met een vakman. Door de jaren heen hebben wij een lijst opgebouwd met monteurs die elk gewenst model van Royal Well kunnen monteren. Wij kunnen u gewenst een lijst sturen met vakmannen welke de montageklus kunnen aannemen. Afstemming over de datum van de montage en de prijs van de montage gebeurt rechtstreeks met deze monteur.

Ervaren vakman

Royal Well werkt met een team van monteurs die goed, snel en secuur uw montageopdracht uitvoeren. De afspraken (ook die van betaling) maakt u rechtstreeks met de monteur en zonder inmenging van Royal Well. Van u wordt verwacht dat de bouwlocatie voldoet aan bepaalde voorschriften. De montagevoorwaarden zijn op te vragen bij de monteur.

Fundering

Indien u gebruik wilt maken van een montageservice van één van deze vakmannen dient u de optionele fundering van de betreffende serre mee te bestellen. Natuurlijk kunt u ook zelf een fundering produceren, maar hierbij bestaat het risico dat deze onvoldoende geschikt is. Dit levert vertraging in de montage op. Om teleurstelling te voorkomen dient daarom bij het laten monteren van uw serre de bijbehorende fundering aanwezig te zijn.

Meer weten over funderingen? Wij helpen u bij het ‘kiezen van de juiste fundering’.

Montage werkzaamheden

De werkzaamheden die worden uitgevoerd door de monteur hebben betrekking op het opbouwen van de optionele fundering, monteren van het frame en het aanbrengen van een glazen of kunststof afdichting. Het in beton verankeren van de fundering, het monteren of aanbrengen van accessoires is niet standaard bij de montage(prijs) inbegrepen.

Bouwlocatie

Het is belangrijk dat de bouwlocatie voldoet aan verschillende voorwaarden. Zonder een geschikte ondergrond kan de monteur niet aanvangen met zijn werkzaamheden. Zo dient de ondergrond 100% vlak en aangetrild te zijn en eventuele obstakels verwijdert. Denk hierbij aan wortels, stenen, etc. Bij een serre welke is voorzien van een drempelloze deur is het van belang dat de voor- en achtergevel waterpas komt te staan. Beglazing van een maatwerk project gebeurt altijd van buitenaf, daarom is er rondom een vrije ruimte van minimaal 50 centimeter noodzakelijk. Bij een serre welke is voorzien van een drempelloze deur is het van belang dat de voor- en achtergevel waterpas komt te staan.

Heeft u een serre gekocht bij Royal Well en wilt u montageservice; montageservice

Bij het laten plaatsen van de serre door een monteur, dient de bijpassende fundering altijd aanwezig te zijn.
Een goede ondergrond is de basis voor jarenlang kweekplezier.
Houdt rondom de serre circa 50 centimeter vrij voor het beglazen van de serre