Voorjaarsactie: GRATIS fundering bij een luxe tuinserre

Voorjaarsactie: GRATIS fundering bij een luxe tuinserre

Modellen: Compact, Premium of Gardener

Van: 1 maart tot en met 31 april

Om het nieuwe kweekseizoen goed te beginnen heeft Royal Well verschillende voorjaarsacties. Bij de bestelling van een luxe tuinserre Compact, Premium of Gardener van 1 maart tot en met 31 april 2020 ontvangt u de bijpassende stalen fundering GRATIS. De stalen fundering is zwart gecoat en heeft een waarde van €279,- tot €569,- ! (prijs afhankelijk per model)

Gratis stalen fundering

Een goede fundering vormt de basis voor jarenlang zorgeloos genieten van uw tuinserre, veranda of tuinkamer. Een fundering is een zwart gecoate stalen C-profiel welke op de millimeter aansluit op het aluminium frame van de serre, veranda of tuinkamer. Daar deze modellen een drempelloze dubbele draaideur hebben, is het van groot belang dat de zijgevels en de achtergevel op de juiste hoogte geplaatst worden. De stalen fundering maakt de montage eenvoudiger en de zwarte gecoate fundering staat zeer fraai bij een antracietgrijs gecoat frame. Voor meer informatie van de fundering ga naar de keuzehulp: kies een fundering.

Moderne tuinserres

De moderne tuinserres Compact, Premium en Gardener zijn een verrijking van uw (sier)tuin. De solide constructie en het eigentijdse design bieden u veel kweekplezier. In deze serre kunt u vanaf het eerste zonnetje in februari al beginnen met zaaien, waarna de oogst zich ook snel zal melden; van fijne kruiden tot tomaten en van sla tot rode pepers. Heerlijk vers en onbespoten uit uw eigen serre! De entree van deze tuinserres zijn voorzien van een drempelloze deelbare staldeur en een roestvrijstalen deurkruk met slot.

Druk op de link voor meer informatie over de tuinserres Compact, Premium of  Gardener.

Deens design

Een tijdloze vormgeving gecombineerd met hoogwaardige materialen welke zorgen voor een oase van licht. Het moderne karakter van de Compact, Premium en Gardener komt van Deense ontwerpers. De Compact, Premium en Gardener zijn voorzien van drempelloze deelbare draaideuren waardoor de toegang zeer ruim is. De dubbele deuren geven u de mogelijkheid om met een plantenkar, kruiwagen of rolstoel de serre makkelijk te betreden. Maar ook om tuinmeubelen, tafels en stoelen gemakkelijk binnen en buiten te plaatsen. 

Tuinserre Compact 66, veiligheidsglas